Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Év Tájépítésze Díj 2022

2022. 04. 21. 11:26:28
Év Tájépítésze Díj 2022

Április 29-én kerül megrendezésre az Év Tájépítésze Díj 10., jubileumi díjátadó gála, ahol a greenroof.hu szakmai szponzorként és előadóként is részt vesz. Az előadás természetesen a zöldtetőkről szól majd: Magyar Zöldtető Rendszer - magyar fejlesztőktől.

A díj az aktív szakmagyakorlók egy rövidebb szakmai periódusának kiemelkedő - maximum 5 évre kiterjedő - teljesítményét és a szakmai innováció elismerését célozza. A díjban részesülhet évente egy alkotó (esetleg alkotópáros, vagy alkotó csapat) egy előre felkért szakmai zsűri döntése alapján. 

Külön örömünkre szolgál, hogy a jelöltek között van Balogh Andrea és Majoros Csaba (4D Tájépítész Iroda), akik többek között a Szervita Square Building projekttel pályáznak. A Szervita tér kivitelezője egyik fő kertépítő partnerünk, a Kisvakond-Park Kft. volt, a zöldtető pedig a   által forgalmazott zöldtető rendszerrel épült.

A jelöltekre közönségszavazat még leadható az evtajepitesze.hu oldalon.

Az érdekes előadások alatt standunknál folyamatosan megtekinthetőek lesznek a zöldtető építéséhez szükséges termékek, izgalmas látvánnyal készülünk, mindenképp látogassatok meg minket! A regisztráló tájépítészek között pedig kisorsolunk egy exkluzív lebegő kaspót, ami lenyűgöző dísze lehet az irodádnak!

Az esemény részletei a gála facebook linkjén tekinthetők meg.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tervezés
Az oldal tetejére