Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.700 Ft + ÁFA ( 4.699 Ft )
Menny.:fm
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó:
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 5.080 Ft
Várható szállítás: 2021. augusztus 31.
Szállítási díjról minden esetben érdeklődjön!

LE 175 Horganyzott acél fűszegély

3.700 Ft + ÁFA ( 4.699 Ft )
Menny.:fm
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Kívánságlistára teszem

Leírás

Kiváló minőségű horganyzott acélszegély gyepfelület határolására; elválasztja a kavicssávokat, vagy mulcsozott felületeket.

Az LE 175 egyenes gyepszegélyt a kerti utak és ágyások, térburkolatok, valamint kavicssávok füves részektől történő szakszerű és esztétikus elválasztására, a kert alaki megformálására alkalmazzák. Segítségével majdnem láthatatlan vonallal  választhatjuk el a füves és egyéb részeket, a terburkolatokat. A termékhez utólag is, opcióként felhelyezhető időjárás-, és UV-álló gumi élvédő elérhető, így óvodák iskolák parkjai is biztonságosan kialakíthatók vele. Mivel az ágyásszegélyt 30 cm hosszúságú lerögzítő tüskékkel telepítjük, így a vízszigetelés védelme érdekében 40 cm-nél keskenyebb talajvastagságú zöldtetőkön ne alkalmazzuk. A műanyag és fa kerti szegélyeknél sokkal igényesebb, időtállóbb megoldás, használatával nincs többé szükség szegélynyíróra. 

Technikai adatok

  • Magasság: 175 mm
  • Szélesség: 20 mm
  • Hosszúság: 2000 mm
  • Anyagvastagság: 1 mm, látszó élen 2 mm
  • Tömeg 2,21 kg/m
  • Anyag: horganyzott acél
  • Opcionális tartozék: lerögzítő tüske (Ø8×300 mm), UV álló gumi élvédő (10m)

Beépítési javaslat

Megfelelő talajelőkészítés után kitűzzük a szegélyek vonalát zsinórral, majd a nyomvonalon ásóval kialakítjuk helyüket a kívánt mélységben (13-15 cm, hogy a termék felső éle a gyep szintjével azonos magasságba kerüljön, vagy 1-2 cm-el feljebb). A termékeket a végükön lévő toldók segítségével összeillesztjük, majd a kialakított nyomvonalba helyezzük. A merevítő galléron lévő könnyítéseket csípőfogóval kivágva a termékek ívben, vagy akár derékszögben is hajlíthatók. Gumikalapáccsal beállítjuk a szegélyeket a kívánt szintre, és a szegekkel (Ø8×300 mm) rögzítjük. Rögzítő tüske szükséglet egyenes fektetés esetén 2 db/termék, ívek esetén 3-5 db/ termék. Az elemek méretre vágását gyorsvágóval könnyedén el tudjuk végezni. A termékhez utólag is , opcióként felhelyezhető időjárás-, és UV-álló biztonsági élvédő elérhető, amelyeket (10 m-es csíkok) a termékek rögzítése után azok felső peremére helyezhetünk biztonsági peremként.

Beépítési képek

Az oldal tetejére