Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Lyra Florae Kft. cégismertető

A Lyra Florae Kertépítészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult. Cégünk fő profilja a kertépítés, parkosítás és az ezekhez kapcsolódó műszaki létesítmények kivitelezése, fenntartása magánszemélyek, illetve közületek részére. Elsődleges célunk, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek, melyet munkatársaink szakmai felkészüstége, végzettsége és technikai hátterünk tesz lehetővé.

Engedélyezési-, kiviteli- és pályázati tervdokumentációk, valamint vázlat- és látványtervek elkészítésében teljeskörűen állunk szíves rendelkezésükre.

A megbízóval egyeztetett kertépítészeti terv alapján vállaljuk a zöldfelület teljeskörű kivitelezését, mely magába foglalja a terület előkészítését és a terep rendezéséhez szükséges gépi illetve kézi földmunkát, a burkolatok építmények kialakítását, műtárgyak kihelyezését és a növények beültetését.

A klimatikus változásoknak és a környezettudatos hozzáállásnak köszönhetően a városi zöldfelületek között napjainkban kiemelt jelentőséget kaptak a zöldtetők, melyek kivitelezésére a kezdetektől fogva vállalkozunk. Az elmúlt évtizedekben cégünk bevásárlóközpontok, irodaházak és lakóépületek extenzív és intenzív tetőkertjeinek kivitelezési munkáiban egyaránt komoly részt vállalt. Változatos zöldfelületeket hoztunk létre fővárosunk külső- és belső kerületeiben a garázsfödémektől a zárófödémekig. Az ökológiai gondolkodás és a zöld szemléletformálás jegyében mobil irodaházaink tetejét is zöldítettük.

Bencze Anna - tájrendező és kertépítő mérnök

www.lyraflorae.hu/

Az oldal tetejére