Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Rólunk

Jó helyen jársz, ha zöldtetőben gondolkozol

Zöldtetőt építeni sokáig „luxusnak” számított hazánkban. A rengeteg előny elveszett a kivitelezési költség mellett. A greenroof.hu fejlesztésének az elsődleges célja, hogy a zöldtető rendszerek mindenki számára megfizethetővé váljanak. A kizárólag saját rendszereket forgalmazó gyártók komplett rendszereket értékesítenek, ahol az elsődleges szempont nem a költséghatékonyság.

Hisszük, hogy Magyarországon legalább annyira, vagy még inkább létjogosultsága van az épületek feletti zöldfelületekre, egészségesebb, pormentesebb, kánikula mentesebb városokra mint Nyugat-Európában! Fogjunk össze és tegyük zöld oázisokká együtt beton- és aszfalt uralta településeinket! Van kedved velünk tartani?

 

 

csapatát lelkes tájépítész tervezők, zöldtető álmodók, szakkivitelezők, szigetelő szakemberek és természetesen kereskedők alkotják. A mögöttünk álló tudás és referenciák predesztináltak minket arra, hogy meg tudtunk állapodni az összes hazai-, és külföldi zöldtető-építési termékgyártóval. Nincs még egy platform, ahol minden kapcsolódó termék és szolgáltatás elérhető lenne. Szerzőink és tulajdonosi körünk a hazai piac vezető tervezői és kivitelezői közül kerülnek ki. Figyelemmel kísérjük az új trendeket és beszámolunk mindenről amit itthon is bevezethetünk és a zöldtető ágazat fejlődéséhez hozzájárul.

A tervezéstől kezdve támogatást nyújtunk. A tervezőknek letölthető adatbázist biztosítunk díjmentesen a csomópontokról (BIM kompatibilis AutoCad és ArchiCad); a beruházóknak műszaki- és jogértelmezési támogatást nyújtunk, a kivitelezőknek oktatással és műszaki tanácsadással látjuk el, a magánházas érdeklődőknek pedig tervezési kivitelezési segédletet közvetítünk ki az ország legelismertebb szakemberei közül.

Célunk, hogy segítsük és megerősítsük a hazai gyártást: minőségi magyar alapanyagokból, minőségi magyar árut forgalmazó cégek termékeit magyar zászlóval jelöljük. A greenroof.hu kínálatába csak olyan termékeket veszünk fel, amiket mi magunk is nyugodt szívvel beépítenénk – vagy már be is építettünk – saját vagy megbízóink tetőkertjeibe. Csak azokat az anyagokat választjuk ki, amelyek tartós értéket képviselnek a beruházás szempontjából, évek óta kipróbáltak és teszteltek a piacon. Természetesen nem vetjük el az új technológiákat sem, amennyiben ezek bevizsgáltak, megfelelnek az összes építési előírásnak és saját szigorú kritériumainknak.

 

Használhatsz keresőt vagy gyártói szűrőket, hogy megtaláld a kívánt termékeket, de nemsokára egy kattintással könnyedén össze is tudod őket hasonlítani, ha még nem vagy biztos a dolgodban. 

A termékek oldalán minden lényeges információt megtalálsz: beleértve a termék fizikai és funkcionális tulajdonságait, árát, szállítási információkat. Mindezt mi már összegyűjtöttük a számodra, hogy neked már csak döntened kelljen.

Tapasztalatunk szerint a minőségi tetőkerti építőanyag olyan befektetés, ami hosszú távon többszörösen megtérül. Ráadásul mivel közvetlen gyártói kapcsolatokkal rendelkezünk, és nagy tételben rendelünk, a legjobb beszerzési árakkal rendelkezünk. Így a magasabb minőség legtöbbször nem is jár plusz költséggel. A termékek nagy részét folyamatosan készleten tartjuk Budapest melletti telephelyünkön, azonnali kiszolgálást biztosítunk legyen szó ömlesztett áruról vagy darabos termékről. 

A hazai piacon egyedüliként kínálunk daruzáshoz billenő- és nyitható anyagmozgató konténereket, motoros csörlőket és teleszkópos homlokrakodó földmunka gépet bérbeadásra. Biztonságtechnikai képzéseket szervezünk a leesésvédelmi rendszerek telepítéséhez és karbantartásához. Felismertük, hogy sok kivitelezőnek okoz gondot a szakszerű daruzási munkákhoz a munkavédelmi oktatás biztosítása darukötözői jogosultsághoz, ezért munka- és balesetvédelmi szakembereink központunkban vagy igény esetén kivitelezési helyszínen oktatást, képzést tartanak.

Segítőkész és szakértő ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk kollégái teljes körű ügyintézéssel állnak rendelkezésedre, akár termékkel, akár szállítással kapcsolatos kérdésed esetén. Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az zöldtető tervezés és építés területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak, így zöldtető tervezéssel és építéstechnológiával kapcsolatos kérdéseidre is választ kapsz.

Az oldal tetejére