Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zöldtető tervrajzok

2021. 10. 20. 09:51:48
Zöldtető tervrajzok
Tervezői státusszal rendelkező regisztrált ügyfeleink számára ingyenesen biztosítunk kész tervrajzokat zöldtetőhöz.

A tetőfelület multifunkcionális használata napjainkra már megszokottnak mondható. Napkollektor, tetőterasz, épülettechnika vagy medence: mindegyik megoldás növeli a tervezéssel szembeni követelményeket. Zöldtetők tervezésekor kiemelt fontosságú például a hatékony vízelvezetés, hogy elkerülhető legyen a növényzet számára káros pangó víz kialakulása. Ugyanakkor például intenzív zöldtető esetében vízmegtartó réteg is szükséges a csapadékmentes időszakok átvészelésére.

Tájépítész- és építész tervezők számára ingyenesen szaktanácsadást nyújtunk már a kezdeti szakaszban: zöldtető rétegrendi tervek, zöldtető csomópotok, 3D ábrák segítségével. Zöldtető szakértőink segítenek az alapvetően felmerülő kérdések megválaszolásában: zöldetők tervezésekor milyen tetőlejtéssel, vízelvezetéssel vagy közlekedő felületekkel lehet számolni, melyik zöldtető rétegrend milyen zöldterületi mutató növekményt eredményez, mik szükségesek a BREEAM, WELL előírások teljesítéséhez zöldtetőn.

Hogyan érhetőek el a tervek?

Első lépés: regisztráció.

Második lépés: tervezői státusz 

Harmadik lépés: a tervek letöltése .dwg vagy .pdf formátumban - külön az intenzív és az extenzív zöldtetőkhöz. Ezek a menüpontok csak a tervezői státusz jóváhagyása után válnak elérhetővé. A terveket az oldalon a saját fiókba letöltve bármikor elérheti.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: tervezés
Az oldal tetejére