Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beszámoló az ÉMSZ Zöld Épületszerkezetek Konferenciáról

Beszámoló az ÉMSZ Zöld Épületszerkezetek Konferenciáról
Legutóbbi bejegyzésünk idején még csak készülődtünk az ÉMSZ Zöld Épületszerkezetek Konferenciára, most jövünk a kiállítás részleteivel!

Az ÉMSZ szervezésében a BME Épületszerkezettani Tanszék oktatóinak közreműködésével került sor a Zöld Épületszerkezetek Konferenciára a Lurdy Házban 2022. október 20-án.

Műszaki tanácsadóink révén két előadással is szerepeltünk a programban:

  • Zöldtetők vegetációja és ültetőközege a szakmai szabályozás tükrében - előadó: Dezsényi Péter, okleveles kertészmérnök, a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének ZÉOSZ szakmai tagozatának elnöke
  • Bioszolár: zöldtető és napelem szimbiózisa - előadó: Csabina Péter, kertépítő szakmérnök, Green Tech Concept Kft. műszaki tanácsadó

A Konferencia fő támogatója a greenroof.hu partnere a Diadem cégcsoport volt. A témában érdekelt piacvezető cégek színvonalas kiállítást hoztak létre a tervezők és kivitelezők számára.

Szép számmal keresték fel standunkat építész és tájépítész kollégák, akik a zöldtető építés iránt érdeklődtek. A közvetlen beszélgetések során több felmerült szakmai kérdésben konzultáltunk, illetve bemutattuk az általunk kiépített és forgalmazott Green Tech zöldtető rendszerünket.

Ismételten nagy sikernek örvendett látogatóink körében az akváriumban lemodellezett zöldtető rétegrendünk, ami a beépített termékek bemutatásán túl szemlélteti a víz ("eső") átszivárgását az extenzív tetőkerti rétegeken. Teknősünk is jól érezte magát, aki mindig meglepi a szemlélődőket és mosolyt csal az arcokra.

Tartalomhoz tartozó címkék: tervezés
Az oldal tetejére