Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Proton Construct Kft. cégismertető

A Proton Construct Kft-t azzal a céllal indítottuk, hogy professzionális szolgáltatásokat nyújtsunk beruházók és fővállalkozók részére.

 

Elkötelezettek vagyunk a minőségi és költséghatékony megoldások iránt, melynek garanciája a tulajdonosok és a cégvezetés több, mint 20 éves ingatlanfejlesztési tapasztalata és a személyes közreműködése. Hiszünk abban, hogy hírnevünk vállalatunk legértékesebb vagyona. Kapcsolatrendszereinkben ezért kiemelt figyelmet fordítunk a sikeres és elégedett együttműködésre minden partnerünkkel és igyekszünk minden résztvevő igényeit, valamint szükségleteit maximálisan figyelembe venni.

Ezeket az elveket érvényesítjük mind a projektelőkészítési, mind pedig a kivitelezési tevékenységünk során.

Kivitelezésnél a legjobb ár/érték arány elérése érdekében törekszünk arra, hogy - az előirányzott költségkereten belül maradva - időtálló minőség szolgáljon a megrendelő hosszútávú megelégedésére.

 

A projekt menedzsment és rekultivációs munkák végzésére alapított cég tevékenységi körét néhány éve bővítettük a tájépítészet és zöldtető kivitelezés irányába. Főként irodaházak intenzív zöldtetőinek kivitelezésében vettünk részt.  

 

Főbb referenciáink

·        Váci Greens irodaház E épület zöldtető, kertépítés, burkolatok járdák átépítése

·        Honvéd Center irodaház tetőkert felújítás

·        MKOSZ irodaház zöldtető, öntözőrendszer, kertfelújítás

 

www.protonco.hu

info@protonco.hu

 

Az oldal tetejére