Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Tér64 bemutatkozás

TÉR 64 STÚDIÓ ÉPÍTÉSZETI KFT.

A stúdiót 1991-ben alapítottuk. Az irodánk mindig is a kor kihívásaira, a piaci, megrendelői igényekre fogékonyan reagált. Kreativitásában egyszerre merész és a környezet sajátosságaira figyelmes.

Lakóépületek, lakó- és üdülőparkok, szállodák és irodaépületek valamint ipari létesítmények egyaránt szerepelnek az iroda építészeti palettáján. Épületeinkben az élhető terekre, az épített és természetes környezet harmóniájára törekszünk. Átépítések, felújítások, tömb-rehabilitációk kapcsán számos esetben varázsoltuk újjá, öltöztettük zöldbe a korábbi felületeket.

A környezettudatosság és a fenntartható fejlődés jegyében irodánk most készülő munkaiban a zöldtetők, zöld homlokzatok, zöldfalak és tetőteraszok kiemelt jelentőségűek. Mind az extenzív, mind az intenzív zöldtetők implementálásával igyekszünk a lakók, a táj és a globális környezet harmóniáját megvalósítani.

Épületeink a felhasználók álmait, és a Föld jövőjét is szem előtt tartják. Ezt az összhangot számos projektünk üdesége mutatja.

Elérhetőségek: http://www.ter64.hu/

Építész vezető tervező: Kovács István

 

A greentech termékekkel és a greenroof.hu-val a most épülő alsóörsi lakóparkunkban dolgoztunk együtt. Az Alsóörs kapujába tervezett épület-együttesben 80 db lakás és 112 parkoló került kialakításra az épületek tetején a tájba illeszkedő intenzív zöldtetővel:

 

Az oldal tetejére