Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezetett szakmai séta 3.0 - BETELT

Vezetett szakmai séta 3.0 - BETELT
A korábban nagy sikerrel meghirdetett és nagyszámú résztvevővel lebonyolított szakmai séták folytatása következik! A greenroof.hu és Green Tech Concept Kft. újabb szakmai sétát szervez tájépítész/építész partnereinek, hogy bemutassuk a zöldtetőépítési műszaki ismereteket élőben is.

Mikor?

November 17-én 14-15.30 óra között.

Hol?

A Knorr-Bremse Kutatási és Fejlesztési Központ új épületének kivitelezését látogatjuk meg (cím: Budapest. XI. ker. Major u. 69.)

  

A projekt tájépítész tervezője a VÁR-KERT Műszaki Tervezési Kft., Nemes Zoltán, Zentai Katalin és M. Kapisinszky Dóra (automata öntözőrendszer tervező: Lovasné Zelenka Márta).

A sétát 1,5 óra időtartamra tervezzük, előtte lesz egy rövid munkavédelmi tájékoztató. Előírás, hogy az építési területre, csak munkavédelmi felszerelésben (védősisak, láthatósági mellény, bakancs) lehet belépni. Szeretnénk kérni, hogy erről mindenki maga gondoskodjon (sisakot csak korlátozott számban tudunk biztosítani!) 10-12 fő látogatására kaptunk engedélyt, így jelentkezési sorrendben tudjuk feltölteni a létszámot. - Update: a helyek sajnos beteltek, figyeljétek a hírlevelet a következő sétáról!

 

Várunk szeretettel!

 

Jelentkezés e-mailben:

Burmeister Zsuzsa - okl. tájépítész, értékesítő

mail: burmeister.zsuzsa@greenroof.hu 

mob: +36 20 777 67 97

vagy az alábbi űrlap kitöltésével:


Az oldal tetejére